Klauzula informacyjna zgodna z RODO

Informujemy, że:

 

  1. Administratorem danych wskazanych w zgodzie na przetwarzanie danych osobowych wyrażonej powyżej jest NETMI GROUP s.c. - Maciej Miś, Beata Miś z siedzibą przy ul. Pabianicka 119/131 lok. 21, w Łodzi (kod pocztowy: 93-490), tel.: 42 683-68-66 .

  2. Celem zbierania danych jest obsługa partnerów handlowych/biznesowych. Podanie danych jest dobrowolne, lecz niezbędne do realizacji usług i obiegu dokumentów z tym związanych. W przypadku niepodania danych nie będzie możliwa realizacja usług oraz dalsza współpraca.

  3. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści danych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo sprzeciwu, zażądania zaprzestania przetwarzania i przenoszenia danych, jak również prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie oraz prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych

  4. Dane udostępnione przez Panią/Pana nie będą podlegały udostępnieniu podmiotom trzecim. Odbiorcami danych będą tylko instytucje upoważnione z mocy prawa.

  5. Dane udostępnione przez Panią/Pana nie będą podlegały profilowaniu. Administrator danych nie ma zamiaru przekazywać danych osobowych do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej.

  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat, licząc od początku roku następującego po roku, w którym została wyrażona zgoda na przetwarzanie danych osobowych.

OPEN


2.10/00079/2018

RIS
OPEN
OPEN

PIFS

Agencja reklamowa łódź, agencja PR łódź, pozycjonowanie łódź, strony internetowe łódź, serwisy CMS łódź, pozycjonowanie serwisów www łódź, reklama AdWords łódź, opieka nad serwisami internetowymi, opieka nad serwisami www, spoty reklamowe, outsourcing informatyczny

Background Image

Header Color

:

Content Color

:

Serwis wykorzystuje pliki cookies. Jeżeli nie wyrażasz zgody na zapisywanie plików cookies, prosimy opuść stronę lub zablokuj takie pliki w ustawieniach swojej przeglądarki Polityka prywatności.